Sabahan ZIZI Rubisa AF7 Terkeluar. AF sudah tak berbisa?

rubisaDua insan berbakat dari AF7 zizi dan rubisa terkeluar. sekali lagi wanita menjadi mangsa SMS. Kali ini kesemua lelaki terselamat. Say rasa orang Sabah especially masyarakat KDM  lebih fokus pada rancangan ‘One in a Million’ mempamerkan Easther, dan terlupa sejenak tentang AF7. Kesian zizi, Zizi adalah schoolmate isteri saya semasa di S.M Pangiran Omar Sipitang.  Rubisa , suara pun top ballard juga. Memang sangat berbakat, tapi kalau tiada ‘Fan Base support’, macamana juga.

Bukan bulan tua, tapi SMS kenapa tidak SMS? Mungkin budak-budak ‘shuffle’ sekarang selalu reload RM5 ringgit ja sebulan. Mana luit utk sms.hehe

persoalannya.  … hancurla af kali ini… patutnya ada ‘imuniti system’ semacam OIAM gia.

Apa pendapat anda tentang perkara ini??

6 Comments

Filed under Sabah News

6 responses to “Sabahan ZIZI Rubisa AF7 Terkeluar. AF sudah tak berbisa?

  1. junaidi

    ya saya setuju ttg imuniti……

  2. ron rifkin

    dah boring dgn af…

  3. BoBoy_LuDeY

    sy x setuju bila zizi n rubisa t’singkir…sy tlh habis kredit sbyk 3 ringgit untuk afundi rubisa kerana rubisa m’bawa lagu tiada lagi dengan baik sekali

  4. aperaperjer

    rancangan realiti ni tak habis2 kuarkan artis untuk nyanyian jer….boring giler…cuba la fikirkan benda lain plak….rubisa tu elok la kuar suka sangat nak mengata orang…klu diri tu elok tak per gak…

  5. bagi aku la rubisa n zizi bakat dia orang ni besar.. org msia ni x padai menilai yg mane kaca yg mane permata.. aku akan tetap menyokong kalian berdua..

  6. bagi aku rubisa n zizi bkt dia org ni bsr.. org msia x padai nak menilai bkt.. syg bkt yg ada pda rubisa n izi kalu phk astro biarkn mereka..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s